SPREKER, MODERATOR & WORKSHOP-BEGELEIDER

BRUNO DE LILLE

Laten we samenwerken …

Ik schrijf columns en opiniestukken over de strijd voor gelijke rechten voor Queer- en LGBTI+-personen waar ook ter wereld. Ik ben daarbij niet bang een persoonlijke insteek te gebruiken: ik ben sinds jaren een Queer/LGBTI+-activist, ik ben gehuwd met een man en samen hebben we een zoon geadopteerd.

Ook op Facebook en Twitter laat ik mijn stem horen.

Ik ben beschikbaar als spreker of workshop-begeleider over LGBTI+-onderwerpen. Hoe maken we onze maatschappij LGBTI+-vriendelijker, wat na de openstelling van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht, is de strijd tegen gaybashing te winnen, wat zijn LGBTI+-vriendelijke bedrijven, … het zijn onderwerpen waarover ik graag kom spreken. Heb je zelf een specifieke vraag of thema, contacteer me dan en we bekijken samen hoe we jouw publiek de beste ervaring kunnen geven. 

Organiseer je een debat? Door mijn ervaring als presentator en mijn grote kennis van LGBTI+-onderwerpen,  ben je bij mij aan het juiste adres om het te modereren.

Contacteer Bruno voor meer info of boek hem als spreker, moderator of workshop-begeleider.

Spreker, Schrijver, Moderator & Workshop-begeleider …

Ik schrijf columns en opiniestukken over de strijd voor gelijke rechten voor LGBTI+personen waar ook ter wereld. Ik ben daarbij niet bang een persoonlijke insteek te gebruiken: ik ben sinds jaren een LGBTI+activist, ik ben gehuwd met een man en samen hebben we een zoon geadopteerd.

Ook op Facebook en Twitter laat ik mijn stem horen.

Ik ben beschikbaar als spreker of workshop-begeleider over LGBTI+onderwerpen. Hoe maken we onze maatschappij LGBTI+vriendelijker, wat na de openstelling van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht, is de strijd tegen gaybashing te winnen, wat zijn LGBTI+vriendelijke bedrijven, … het zijn onderwerpen waarover ik graag kom spreken. Heb je zelf een specifieke vraag of thema, contacteer me dan en we bekijken samen hoe we jouw publiek de beste ervaring kunnen geven.

Organiseer je een debat? Door mijn ervaring als presentator en mijn grote kennis van LGBTI+onderwerpen,  ben je bij mij aan het juiste adres om het te modereren.

Contacteer Bruno voor meer info of boek hem als spreker, moderator of workshop-begeleider.

LGBTI+ stuff

Mijn opiniestukken, columns, interviews over LGBTI+ … je leest ze hier.

Stickers om van wakker te liggen (ZIZO)

Stickers om van wakker te liggen (ZIZO)

Ook Bruno De Lille, gewezen Brussels staatssecretaris voor Gelijke Kansen (Groen) en LGBTI+-activist, zag een twee weken geleden de anti-LGBTI+-stickers passeren: 'De stickers zijn een signaal, een teken dat de maatschappelijke aanvaarding en integratie van de...

Lees meer

Op zoek naar een ervaringsdeskundige om over

Queer- en LGBTI+-onderwerpen te spreken, een debat

te modereren of een workshop te begeleiden?

Laat me dan zeker iets weten. Ik ga het gesprek graag aan.

Op zoek naar een ervaringsdeskundige om over

Queer- en LGBTI+-onderwerpen te spreken, een debat

te modereren of een workshop te begeleiden?

Laat me dan zeker iets weten. Ik ga het gesprek graag aan.

Op zoek naar een ervaringsdeskundige om over

Queer- en LGBTI+-onderwerpen te spreken, een debat

te modereren of een workshop te begeleiden?

Laat me dan zeker iets weten. Ik ga het gesprek graag aan.